massatge-nadons

Curs de massatge infantil dels 0-12 mesos

 

El massatge infantil és un dels mètodes més agradables per a establir els primers contactes amb els bebès.

Quan proposem un curs de massatge per a pares i nadons ensenyem, mitjançant una tècnica elaborada però flexible, com ajudar els nadons a superar les petites incomoditats que genera l’adaptació a una manera nova de viure.

El massatge col·labora en l’aprenentatge de ritmes i horaris, relaxa i afavoreix el descans, calma els còlics, els gasos i millora l’estrenyiment; estimula el sistema immunològic i crea defenses; les funcions digestiva, circulatòria i respiratòria es regulen i reforcen; propicien un equilibri millor i el desenvolupament del sistema nerviós. A més, el to muscular s’enforteix i és de gran ajuda en el desenvolupament físic i intel·lectual.

Els massatges realitzats amb freqüència desperten un interès pel plaer del tacte i donen vida al cos aparentment indefens del nadó que necessita expressar-se i ser comprés.

La tècnica de massatge que ensenyem a AEMI ( Associació Espanyola de Massatge Infantil) és una tècnica que integra la tècnica sueca, la tècnica tradicional hindú, el ioga i alguns elements de la Reflexologia.

Aquesta tècnica posa interès especial en els vincles afectius que s’estableixen entre pares i fills, perquè consolida la relació entre ells, afavoreix la relaxació i intensifica la capacitat d’estimar, de donar i rebre amb generositat i respecte.

És de coneixement general que alliberant tensions des de la primera infància i disposant dels mitjans necessaris per a resoldre positivament situacions noves es troba l’equilibri, la seguretat i s’aconsegueix una autoestima alta.

El MASSATGE és un dels mitjans per a establir els vincles. És un “aliment” que nodreix el cos i la ment. Mitjançant la pràctica diària, els massatges es transformen en una eina indispensable per a un creixement infantil, sa i feliç.

Elsa Rodriguez

Curs impartit per : Elsa Rodríguez, Presidenta de AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil), Formadora Internacional de Massatge Infantil de IAIM. Escriptora habitual en revistes dedicades a nadons com “paraBebes” i seccions Infantils de diaris com l’Ara, Avui, etc…

Dia; dilluns de 10-11.30h.

Durada; 5 sessions.

Preu: 130€

Inclou: Dossier de massatge, oli, foto i obsequi dels patrocinadors.

Informació i inscripcions: info@centreintegral2 o Tel. 93.219.18.41

About Author


Deixar un comentari

Deixa un comentari. Només has d’omplir el formulario i clickar a ’Enviar’.